NYHED!

Som del af den håndanalyse-overbygningsuddannelse, jeg tager i 2018, tilbyder jeg et begrænset antal 25 minutters-sessioner. Denne session baserer sig – ligesom Forstå dit formål, Dit personlige 360 graders tjek og Dit professionelle 360 graders tjek – på håndanalysen.

 

25 MINUTTERS-SESSIONER – BEGRÆNSET ANTAL

25 minutters-sessionen er oplagt for dig, der er nysgerrig efter at få dybere indsigt i dig selv og alt det guld, du rummer indeni.

Fokus for 25 minutters-sessionen vil skifte i takt med de forskellige temaer i min uddannelse. Den 25 minutters-session, du kan bestille nu, har fokus på din indre stemme – baseret på dit livsformål og 3 væsentlige linjer eller mærker i dine hænder.

I løbet af sessionen taler vi om det potentiale, der ligger i netop denne kombination, hvordan du kan sætte din indre stemme mere i spil og hvor du kan blive udfordret.

Jeg udbyder kun et begrænset antal 25 minutters-sessioner, så book nu, hvis du gerne vil lære mere om dig selv, og alt det guld du rummer.

 

BOOK DIN 25 MINUTTERS-SESSION HER

Du booker din ‘25 minutters-session‘ med fokus på din indre stemme – baseret på dit livsformål og 3 væsentlige linjer eller mærker i dine hænder ved at klikke på knappen herunder:

25 minutters-session - Louise Neel Høyer

Når du har booket din ‘25 minutters-session‘, sender jeg dig et printkit. Det skal du bruge til at tage aftryk af dine hænder. Der er en beskrivelse af, hvordan du gør i printkittet, du modtager – og ellers kan du se, hvordan du gør, i denne video.

Dine aftryk skal du returnere til mig. Når jeg har modtaget dine aftryk, aftaler vi et tidspunkt for selve sessionen, hvor jeg deler analysen med dig.

NB: Det er kun muligt at booke denne 25 minutters-session frem til den 1. maj 2018.

PRIS

795 kr.

TID OG STED

25 minutters-sessionen foregår via Skype/Facetime eller telefon.