FÅ ET DYBERE INDBLIK I HÅNDANALYSEN

Der, hvor jeg hørte om håndanalysen første gang, var til et foredrag på Islands Brygge i København tilbage i 2012.

Det, der fascinerede mig ved håndanalysen, var for det første det videnskabelige aspekt. Man har nemlig rent faktisk institutter i USA, der beskæftiger sig med kortlægningen af hændernes linjer og prints, og hvordan det hænger sammen med vores personlighed, emotionelle mønster, talenter, styrker med mere.

For det andet var jeg ret overrasket over, hvor hurtigt jeg kunne sammenligne det, som foredragsholderen sagde, med det der er at se i mine egne hænder.

FOREDRAG

Jeg tilbyder foredrag om håndanalysen for grupper (minimum 4 personer).

Foredraget vil tage udgangspunkt i de store linjer i hænderne – det er de linjer, som kan sige noget om vores kærlighedsmønster (hjertelinjen), måden vi tænker på (hovedlinjen) og vores forhold til vores krop samt vores tilknytning til de grupper, vi på en eller anden måde indgår eller har indgået i – fx familie, venner og studiekammerater (livslinjen).

Jeg vil desuden komme ind på, hvordan I kan aflæse jeres eget temperament i jeres håndflader.

Foredraget slutter af med, at jeg enten hjælper alle deltagere med at afklare deres hjertelinje (max 10 personer), eller at jeg giver 2 i gruppen en minianalyse (5 minutter).

BOOK ET FOREDRAG

Du booker et foredrag ved at skrive til hello@louisehoeyer.dk eller ved at klikke på knappen nedenfor:

Når du har booket, kontakter jeg dig for at aftale tid, sted og antal deltagere.

PRIS

Efter aftale

TID OG STED

Et foredrag tager 2 timer. Det kan enten foregå hos mig i Hareskovby eller hos dig. Vi aftaler tid og sted, når du booker et foredrag.