Vores følelser og reaktioner på det, vi oplever, fortæller om, hvem vi er. Og fordi vi alle sammen har det samme spektrum af følelser, så vækker vores følelser genklang i andre, ligesom deres følelser vækker genklang i os. Det er også derfor, det virker så stærkt på os, når medierne viser os billeder af syge, gamle, ensomme, døende eller sårede børn eller voksne.

Men mange af os deler ikke vores følelser med vores nærmeste. Vi holder os tilbage og deler ikke, hvad vi føler. Vi har nemlig ikke lært følelsernes sprog. I stedet har vi oparbejdet en evne til at beskrive og analysere situationer og hændelser, som om vi slet ikke deltager i dem. Forstå dine relationer - Louise Neel HøyerBare tænk på, når ‘onkel Peter’ holder tale til konfirmationen eller den runde fødselsdag:

Ja, først blev du jo født. Du var rynket som en rosin. Og så fik du din første tand. Og så senere begyndte du i skole. Og så blev du teenager og fik din første kæreste…

Opbremsning efter opbremsning. Begivenheder i et menneskes liv bliver fortalt og forklaret. Men ingen følelser.

Når vi ikke tager følelserne med i vores hverdag og vores sprog, så er det svært for os at lære hinanden at kende på et dybere niveau, fordi vi ikke giver hinanden adgang til vores inderste længsler, frygt og drømme.

Det betyder også, at vi ikke rigtig ved, hvad der glæder vores forældre, bedsteforældre, venner, kolleger og ja, vores børn. Vi ved heller ikke, hvad der gør dem kede af det. Eller hvordan vi kan trøste dem på en måde, der god for dem.

Håndanalysen giver os adgang til vores følelser univers. Den kan sætte lys på vores emotionelle system og giver os derfor mulighed for at tale om, hvordan vi hver især giver og modtager kærlighed, hvornår vi føler os elsket, og hvornår vi synes, noget er svært.

‘Forstå dine relationer’ er en analyse, der giver dig og din partner / barn / veninde / søskende / samarbejdspartner et unik indblik i jeres respektive emotionelle stil, temperamenter, styrker, udfordringer og muligheder samt eventuelle indiskutable behov og særlige talenter (gavemærker). I kan altså gå bagom og få dyb indsigt i, hvem I hver især er som mennesker – noget, der kan tage mange år at finde ud af selv.

‘Forstå dine relationer’ slutter af med 1-3 genveje til, hvordan I kan styrke og støtte hinanden mest muligt.

BOOK ‘FORSTÅ DINE RELATIONER’

Du booker en ‘Forstå dine relationer’-analyse ved at klikke på knappen herunder:

Forstå dine relationer - Din genvej til indsigt

Når du har booket ‘Forstå dine relationer‘, sender jeg to printkit til dig, som du og den anden, der skal indgå i analysen, skal bruge til at tage hvert jeres aftryk. Der er en beskrivelse af, hvordan I gør, i printkittet – og ellers kan I se, hvordan I gør, i denne video.

Jeres aftryk skal I returnere til mig. Når jeg har modtaget alle aftryk, aftaler vi et tidspunkt for selve den fælles session, hvor jeg deler analysen med jer.

PRIS

2390 kr. for to personer (1195 kr. pr. person)

TID OG STED

Sessionen tager 2 timer (ved to personer) og finder sted via Skype/telefon eller hos mig på Weirsøevej 14, Hareskovby, 3500 Værløse.