Kender du dem, der virker til at have fundet et særligt gear. Dem, der ser ud til at vide præcis, hvorfor de er her, og hvad de skal bidrage med. Dem, der stråler af passion og drive – og som inspirerer os.

Disse mennesker har fundet og lever deres livsformål. De ved, hvad der motiverer dem, og hvad der driver dem til at blive ved med at udvide deres oplevelser, viden og indsigt inden for dette område. Og det kan du også komme til.

DIT FORMÅL ER DIN INDRE MOTIVATION

‘Forstå dit formål’ er en analyse, der afdækker dit livsformål samt din livsskole og din livslektion. Det handler ikke om at forudsige din fremtid eller fortælle dig, om du burde være buschauffør eller

Fingerprintsanalysen giver dig indblik i dit livsformål

ballerina for at blive lykkelig.

Det, ’Forstå dit formål’ giver dig kendskab til, er:

  • Din indre motivation – hvor der er, du virkelig trives, og hvor du har lyst til at udvide og vokse fra (livsformål)
  • Det perspektiv, du ser verden igennem, og som påvirker din hverdag og de valg, du træffer (livsskolen)
  • Det eller de huller, du altid falder ned i, hver gang du rykker dig som menneske (livslektion).

’Forstå dit formål’ tager udgangspunkt i en fingerprintsanalyse. Det vil sige de print, du har på dine fingerspidser (og nogle gange findes der også fingerprints nede i hånden).

Dine fingerprints blev dannet allerede i fostertilstanden i 14.-16. uge. Disse prints er de dybeste riller i dine hænder, og de ændrer sig ikke. Derfor er dit livsformål, din livsskole og din livslektion også de samme hele livet.

BOOK ‘FORSTÅ DIT FORMÅL’

Du booker ‘Forstå dit formål’ ved at klikke på knappen herunder:

Når du har bestilt ‘Forstå dit formål’, sender jeg dig et printkit. Det skal du bruge til at tage aftryk af dine hænder.
Der er en beskrivelse af, hvordan du gør, i printkittet – og ellers kan du se, hvordan du gør, i denne video.

Dine aftryk skal du returnere til mig. Når jeg har modtaget dine aftryk, aftaler vi et tidspunkt for selve sessionen, hvor jeg deler analysen med dig.

PRIS

1195 kr.

TID OG STED

Selve sessionen, hvor jeg deler ‘Forstå dit formål’ med dig, tager 1 time og finder sted via Skype/telefon eller hos mig på Weirsøevej 14, Hareskovby, 3500 Værløse.