HVAD VENTER DU PÅ?

I en hverdag med familie, job, hus og måske fritidsinteresser er der rigtig meget se til. Dagen er sat i system. Du er på fra morgen til aften. Livet suser derudaf, og den ene uge tager den anden. Før du ser dig om, er der gået endnu et år og endnu et – uden at du rigtigt får stoppet op og undersøgt, hvordan du har det, og om du gør det, der føles godt inden i dig.

I stedet fortsætter du med at gøre de samme ting, som du hele tiden har gjort, dag ud og dag ind – uden at give dig selv og dit liv et ‘servicetjek’. Du lader dine egne og andres forventninger til, hvad du skal gøre for at være en succes som forældre, partner, medarbejder eller ven, forme og styre dit liv.

KAN DU GENKENDE DETTE, SÅ KENDER DU MÅSKE OGSÅ TIL, AT:

 • Du synes, du har et fint liv, men at du alligevel af og til føler dig tom inden i?
 • Du af og til får dårlig samvittighed over ikke at være tilfreds med det, du har?
 • Du føler dig splittet, fordi du på én og samme tid forsøger at være 100 % til stede for dine børn, din partner, dine venner og samtidig have et meningsfyldt og spændende job, hvor du kan udvikle dig?
 • Du knokler for at få enderne til at mødes, men du føler ikke, at du slår til?
 • Du kommer til at vrisse af dine børn eller din partner lidt for ofte?
 • Du af og til får tanken, at det må være dybere mening med livet, end det du oplever lige nu?
 • Du ved, at der skal ske noget, men du ved ikke rigtig, hvad der skal til?

Jeg kender det ihvertfald. For sådan har mit liv været.

Men det behøver IKKE være sådan.

Det ved jeg – for jeg har selv gået vejen og ændret mit liv.

MIN MISSION

Når du ikke får justeret dit liv i den retning, du inderst inde higer efter og næres af, så gør det ondt. For du bevæger dig længere og længere væk fra, hvem du egentlig er, og det du gerne vil bidrage med.

Min mission er at hjælpe dig med at finde ind til din kerne, så du får indsigt i, hvem du egentlig er, og hvad du inderst inde higer efter at gøre mere af. Så du får øje på alt det guld, du rummer.

Jeg kan give dig adgang til dit indre landkort, så du kan navigere efter dét – i stedet for efter din omverdens krav og forventninger. Og jeg kan hjælpe dig med at få styr på både dine talenter, potentialer og udfordringer, så du kan bringe dig selv bedst muligt i spil privat som professionelt. Så du kan få plads til både en spændende karriere og prioritere dig selv og dit familieliv.

FRA YDRE-STYRET TIL INDRE-STYRET

Hvorfor vil jeg det, tænker du måske?

Det vil jeg, fordi jeg selv har stået der. I en ydrestyret hverdag, hvor jeg drønede derudaf efter det, jeg troede, der var lykken. Hvor mine egne og andre forventninger var det, der styrede mine valg og mine mål.

Min karriere var lovende – jeg knoklede og var en mønstermedarbejder for enhver arbejdsgiver – og på papiret så det hele lykkeligt ud: en spændende lederkarriere, en lækker mand og to dejlige børn, som jeg også prioriterede højt.

Men jeg kunne ikke holde til det. Jeg fik for lidt søvn og blev mere og mere træt. Det betød kortere og kortere lunte overfor børn eller mand. Og et hoved, der kørte på højttryk, mens min krop og mit helbred lige så stille blev glemt.

En dag blev det hele for meget. Heldigvis. En ekstra træls episode på arbejde var den berømte dråbe. Og jeg fik sagt stop! Det var også den dag, jeg besluttede, at jeg måtte gøre noget radikalt anderledes.

Jeg blev nødt til at skabe nogle rammer for mit liv, hvor der BÅDE var plads til min skønne familie, mig selv OG en karriere, der både var sjov, spændende og udviklende.

Og når jeg kigger tilbage på de sidste 5 år, kan jeg med stolthed i stemmen sige, at det er lykkedes. Med hjælp fra dygtige mentorer, en stor portion mod og små, små skridt har jeg fået skabt mig et liv, hvor jeg gør mest af det, jeg elsker at gøre både privat og professionelt. Hvor jeg hele tiden udvikler mig fagligt og personligt, og hvor jeg dag for dag får skabt lidt mere plads til grin, kram og større nærhed med mine kære.

ER DET OGSÅ DET, DU VIL?

Så er forløbet ‘LIFE CHANGE’-FORLØBET noget for dig.

Forløbet består af de bedste metoder og værktøjer, som jeg har lært fra mine seneste 5 års selvudvikling, min håndanalytikeruddannelse og over 200 sessioner med klienter samt fra min mange års erfaringer inden for ledelse, forandringsledelse, adfærdsdesign, nudging og rådgivning.

FORLØBETS INDHOLD

Gennem 4 måneder støtter og guider jeg dig igennem en proces, så du lærer at skabe et liv, hvor du:

 • Gør mest af det, du ELSKER og mindst af det, der dræner dig
 • Kender dine GRÆNSER og kan sige til og fra i tide, så du kan slippe for at skabe drama
 • Kan HÅNDTERE DE UDFORDRINGER, du støder på igen og igen på en selvkærlig måde
 • Ved præcis, HVEM du er, hvilke STYRKER, TALENTER og POTENTIALER du har – og ved, hvordan du kan bringe det hele i spil på en måde, der føles rigtig for dig – både privat og professionelt
 • Giver DIG selv plads til at være den, du er
 • Har RAMMERNE til at gøre alt det, du vil og drømmer om – uden at det går ud over din familie, dit helbred eller arbejdsliv.

Klik på knappen herunder for at læse mere og for at finde ud af, om en GRATIS afklarende samtale er noget for dig.

I samtalen finder vi ud af, om du og jeg er det rette match til at skabe det liv, DU ønsker dig.

SÅDAN FOREGÅR DET

1. MODUL
Forstå hvem du er – helt ærligt og uden filter

Du får indblik i, hvem du er som person – dit temperament, dit emotionelle system, din måde at tænke på, dit forhold til din krop, dine styrker, talenter og muligheder og eventuelle særlige talenter (gavemærker). Vi taler også om dit her og nu, og hvad du allerede nu kan gøre for at justere dit liv i en retning, der føles bedre inde i dig.

Når du forstår, hvem du er, kan du nemlig holde op med at forsøge at være den, som du føler, du bør eller skal være, og starte med at være dig.

2. MODUL
Kortlæg dine behov

Dine behov er VIGTIGE. Både de følelsesmæssige behov – hvordan du foretrækker at give og modtage kærlighed, dine behov for meget / lidt struktur i hverdagen – både derhjemme og på arbejdet – og dine behov for mad, motion og søvn.

Men også de dybereliggende behov, du har. Nemlig behovet for at bidrage / for at gøre en forskel i verden – at få bragt det, der får dit hjerte til at synge og dig til at glemme tid og sted i spil, behovet for samhørighed / dybe nærende bånd til dem du elsker samt behovet for at føle, at du er noget værd i dig selv – at du bliver set, hørt og elsket, som den du er.

På dette modul lærer du dit livsformål at kende – hvad det er, du inderst inde trives med og længes efter. Du får også indblik i, hvilke ‘sæt briller’, du ser verden igennem, og som påvirker dig i alt, hvad du tænker og gør. Vi kommer også omkring dine potentialer – hvor det er, du har mest at lære. Endelig lærer du også, hvordan du kan bruge denne viden til at skabe en hverdag, hvor der er skruet mest op for det, du elsker at gøre og ned for det, der dræner dig.

3. MODUL
Forstå, hvad der holder dig tilbage

Du er, den du er i dag, på grund af dine handlinger. Men dine tanker om dig selv og dine muligheder er det, der afgør, om du kan gøre det, du gerne vil.

Heldigvis er hjernen plastisk, så du kan forme hjernen hele livet igennem. På dette modul får du indsigt i, hvordan du tænker om dig selv og hvorfor. Vi arbejder med hvilke overbevisninger, du har og hvilke frygtstrategier, du benytter dig af i dag – og hvordan du kan overkomme disse, så du kan få rykket dig i den retning, du gerne vil.

4. MODUL
Tegn rammerne for det liv, du drømmer om

Når du har fået indblik i, hvem du er og hvilke behov du har samt hvad der begrænser dig, er næste skridt at tegne rammen for det liv, du gerne vil have. Du kan også kalde det visionen for dit liv.

På dette modul bliver du skarp på, hvordan det ser det ud, når du lever det liv, du drømmer om. Hvordan dit forhold til dine nærmeste, dit arbejde – ja, hvordan din hverdag er, når du giver dig selv plads til hele dig og dine dybereliggende behov.

5. MODUL
Gå vejen

Når du kender dig selv og dine behov, ved hvad der hidtil har begrænset dig, og hvordan du gerne vil leve, kan du begynde at gå vejen.

Dette trin er ikke mindre vigtigt end de andre trin – det er faktisk det afgørende trin. For det er her, du går fra viden og indsigt til handling og realisering af dine intentioner.

På dette modul får du lavet en plan, der virker. Det vil sige en realistisk og konkret plan, som er til at gå til. 

Vi taler desuden sammen 3 gange undervejs. På den måde kan jeg hjælpe dig videre på en nænsom og effektiv måde, når dine gamle mønstre forsøger at få dig til at tænke og handle, som du plejer (for det vil de).

ER DET NOGET FOR DIG?

Så klik på knappen og book en afklarende samtale.

Jeg glæder mig til at høre fra dig <3

Kærligst
Louise