Åh, jeg husker det som var det i går.

Den snigende følelse af, at det hele hang på mig. At jeg var blevet familiens projektleder, der både skulle stå for indkøb, arrangere spisegrupper, legeaftaler og familiebesøg, rydde op, vaske tøj, gå ned med skraldeposen og tømme opvaskemaskinen. Følelsen af, at skulle ligge vandret for at få enderne til at mødes.

For ikke at tale om mine børns behov, der flød mod mig i lind strøm:

‘Mor, jeg er sulten’, ‘mor, moaarrr, jeg kan ikke finde noget tøj at tage på’, ‘mor, jeg kan ikke li’ maden’, ‘mor jeg er tørstig’, ‘mor ….

Hver dag kløede jeg på og fik det hele til at hænge sammen.

Og på ydersiden så det ud til, at det kørte.

Jeg følte mig som en dårlig mor

Men inden følte jeg mig udmattet og frustreret. Og jeg trak mig. Lukkede mig inde i mig selv og gemte mine følelser væk.

Indtil bægeret flød over, og jeg eksploderede over en bemærkning, eller at ikke var blevet ryddet op efter morgenmaden.

Og så blev jeg flov.

Over, at jeg ikke kunne finde ud af det.

Over, at jeg skældte ud og var vred.

For det burde jeg jo ikke…

Så var jeg jo en dårlig mor…

Du kan undgå at blive udmattet

I dag ved jeg, at det handlede om, at jeg alt for længe ikke tog hensyn til mig selv og mine egne behov.

Jeg ved, at der ikke var noget galt med de andre – eller mig. Men at det handlede om, at jeg gik alt for langt over mine grænser – at jeg ikke tog hensyn til, hvad jeg har brug for, for at blive fyldt op med energi.

Vil du også lære, hvordan du kan tage bedre hensyn til dine egne behov, så du bliver fyldt op med energi og får mere overskud?

Så du kan slippe for at blive udmattet og frustreret – og dermed undgå at skabe en masse dramaer i dit liv?

Så er mit webinar ‘Lær at tage hensyn til dig selv og dine egne behov – og slip dramaet i dit liv’ den 7. marts, kl. 20.00 måske noget for dig. Du skriver dig op lige her – eller ved at klikke på billedet herunder.

Webinaret hedder koster ikke noget. Når du skriver dig op, tilmelder du dig samtidigt mit nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen med én enkelt klik.

Har du ikke mulighed for at være med på selve dagen, så skriv dig op alligevel. Er du tilmeldt, får du nemlig tilsendt et link, så du kan se webinaret efterfølgende.

Kærligst

Louise

RSS
Facebook
Facebook
Instagram
YouTube
LinkedIn
Follow by Email